Иван и Андрей сменят Нова телевизия с TV7

Pinterest LinkedIn +

TV7 обяви новите лица и предавания на медията, които ще стартират през 2013 година. Към програмата на канала се присъединяват предавания на "Междинна станция" и продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов. Самите те се завръщат на екран с шоуто "Сблъсък", което се очаква да тръгне в ефира на TV7 до средата на февруари.

Тогава уикенд програмата на TV7 "ще бъде обогатена и с лица и рубрики от вече добре познатата "Станция Нова".

TV7 обяви още и подготовката на реалити, "което успешно ще конкурира като мащаб и реализация утвърдени международни формати. Продуценти, както и лица на този формат, ще са отново Иван и Андрей".

Друго познато лице от екрана - Витомир Саръиванов, главен редактор на Big Brother през последния сезон - също ще се присъедини към екипа на TV7. Своя телевизионен опит Вито ще сподели не само в новините, но и с екипа на новия реалити формат.

Заедно с Мая Костадинова, позната като водеща на предаването за разследваща журналистика "Код: Криминално", Саръиванов ще води и сутрешното шоу "Добро утро, България!" от 7 януари догодина.

Николай Бареков обяви и новите водещи на централната емисия новини в новия канал News7 – Миа Сантова и Валентина Войкова. Миа Сантова е добре познато телевизионно лице, в момента води "Уикенд с Миа Сантова" по TV7. Валентина Войкова е водеща на предаването "Хрътките" за разследваща журналистика.

"Имаме големи планове за развитието на телевизията за следващата година и поради тази причина привлякохме утвърдени професионалисти като Иван и Андрей, Мая и Вито, Валентина.

Аудиторията на канала ще бъде приятно изненадана от подготвените промени и, убеден съм, амбициозните проекти на TV7 ще привлекат много нови зрители към програмата на канала", коментира новите проекти Николай Бареков, изпълнителен директор на групата канали TV7, Super 7 и News7.

Виж официалното съобщение до медиите на Нова ТВ>>

Сподели.