Нова ТВ с официално изявление за раздялата си с Иван и Андрей! Виж го тук!

Pinterest LinkedIn +

Новината, че Иван и Андрей са сред новите лица на TV7, беше последвана от официално съобщение и от Нова телевизия, която доскоро предоставяше ефира си на двамата продуценти.

В разпространеното до медиите изявление се казва: "Нова Броудкастинг Груп винаги е била пионер в налагането на иновативни формати в България и винаги е търсила нови и различни продукции, които да предложи на зрителите.

Поради тази причина след близо шест сезона успешно сътрудничество заедно с екипа на Междинна станция взехме решение да преустановим съвместната си работа по някои от проектите на продуцентската къща.

Нова Броудкастин Груп пожелава успех на екипа на Междинна станция, като им благодари за успешното партньорство през годините.

Медийната група отчете един изключително успешен сезон и ще предложи още по-силна и интересна пролeтна програмна схема с много изненади и иновативни формати".

В TV7 Иван и Андрей ще възродят донеслото им широка популярност предаване "Сблъсък", а програмата през уикенда "ще бъде обогатена с лица и рубрики от вече добре познатата Станция Нова".

Виж официалното съобщение до медиите на TV7>>

Сподели.