Любен Дилов със собствено шоу и сериал в новия за България "scripted reality" формат по TV7

Pinterest LinkedIn +

На пресконференция днес, 6 януари, изпълнителният директор на TV7 Николай Бареков представи някои от новите лица на медията, както и подробности за уикенд блока по TV7, който ще стартира в първата половина на февруари.

Както вече бе съобщено, шоуто на Иван и Андрей "Сблъсък" ще се завърне в оригиналния си формат и ще се излъчва всяка събота и неделя от 8 до 9 сутринта като част от блока "Междинна станция". Негови водещи в началото ще бъдат Иван и Андрей, които популяризираха формата при неговото представяне в България.

Предаването на Любен Дилов-син "Удавете водещия", което стартира в ефира на Нова телевизия през септември 2012 г., ще бъде представено в пълния му вариант според първоначалния замисъл за един напълно оригинален нов български формат.

Пак той работи като главен сценарист по нов български сериал, който TV7 планира да излъчи през есенния сезон на 2013. Това ще бъде модерен динамичен формат, смесващ риалити и класически киноразказ, също нов за България жанр – т. нар. Scripted reality, обясняват от TV7.

Освен дотук изброените през уикендите зрителите на TV7 ще виждат на екрана Жени Калканджиева и Мая Савова заедно с Катето Евро, Диана Алексиева, Ирина Тенчева, Искра Онцова. Мия Сантова пък ще поеме емисиите на News7 - първия 24-часов новинарски Full HD канал, чиято централна емисия е поверена на Валентина Войкова, която доскоро беше лице на bTV Action.

Сподели.