Обраха Кристина Патрашкова! Загубите са големи

Pinterest LinkedIn +

Журналистката Кристина Патрашкова е станала жертва на крадци, които са нахлули в дома й и са задигнали имущество на огромна стойност.

Инцидентът е станал, докато Патрашкова и съпругът й били на почивка на морето. Вероятно апашите са следили апартамента и са знаели, че семейството отсъства. Те са издебнали точния момент, нахлувайки в имота ловко чрез въжета и куки. Заглушили са алармената система.

Това е вторият случай на нагъл грабеж в дома на Кристина.

За това съобщи самата тя в социалния си профил и разкри колко дълбоко е огорчена от случилото се.

„За пореден път домът ми стана обект на нагъл обир. Дързък, брутален, безцеремонен. Загубите са големи, но дори това не е най-важното. Замислям се за демоните в човешката душа, за греха и опрощението. Наистина ли всички, борещи се за справедливост, са с чисти помисли или издигат лозунги, зад които прикриват мизерната си менталност? Ще кажете, че става дума за бандити и маргинали? А не е ли далавераджийското мислено, широко разпространено? Дали не крещим за справедливост на площада, но сме готови да влезем в чужд дом, защото сме тарикати, които могат да приберат нещо, за което не сме положили и минимално усилие…“, възмущава се Патрашкова.

 

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.