Обявиха журито в новото актьорско реалити "Кастинг" на БНТ

Pinterest LinkedIn +

Прослушванията за новото актьорско реалити шоу на БНТ - "Кастинг", започват на 10 януари. Вече са известни хората, които ще имат тежката задача да изберат 15-те финалисти от всички явили се участници в петте града в страната - Боряна Пунчева, Владимир Пенев, Димитър Коцев-Шошо, Яна Борисова, Снежина Петрова и Атанас Христосков.

В следващия етап, специалното жури, което ще оценява талантите по време на живите предавания, ще подбере 10 от тях, които да продължат в надпреварата.

Победителят в актьорското съревнование обаче ще бъде само един. Той ще спечели голямата награда – роля в нов сериал, който БНТ ще продуцира през 2012 година.

Кастингите ще се проведат на 10 януари в Интер-хотел "Велико Търново" във Велико Търново, 12 януари в Гранд-хотел "Димят" във Варна, 14 януари в хотел "Аква Бургас" в Бургас, 16 януари в "Дедеман Тримонциум Пловдив" в Пловдив, 18, 19 и 20 януари в хотел "Родина" в София. Начален час - 10:00 ч.

До участие в "Кастинг" се допускат както непрофесионалисти, така и професионални актьори. Кандидатите трябва да имат навършени 16 години. Тези, които са на възраст между 16 и 18 години, трябва да носят нотариално заверено съгласие от родител/настойник, или да бъдат придружени от него.


Сподели.