Снежана Макавеева гола в новия епизод на "Под прикритие"

Pinterest LinkedIn +

Мъжката част от феновете на хитовия сериал на БНТ - "Под прикритие", ще станат свидетели на приятни за тях сцени в епизодa на крими сагата на 15 януари. Тогава един от секссимволите в каста – актрисата Снежана Макавеева, ще дефилира почти гола пред камерите, разкриха хора от екипа.

По сюжет, нейната героиня - дъщерята на инспектор Попов (Владо Пенев) Зори, ще се разходи по бикини и сутиен като част от хореографията към песента на Ади (Миленита) в заведението на Джаро (Михаил Билалов).

Еротичният танц на Снежана се чака с голямо нетърпение от представителите на силния пол, въпреки че красавицата не за първи път демонстрира физическите си прелести.

Дълги години тя се подвизаваше като модел (дори и извън пределите на България), а отделно от това се снима и в гореща фотосесия за Maxim (виж видеото по-долу).

Освен стриптийза на Макавеева, зрителите ще видят и други любопитни сцени – очаква се следващите епизоди да са ключови за развитието на "Под прикритие", като ще станем свидетели на неочаквани обрати.


Сподели.