Стани звезда в хитов сериал на БНТ! Участвай в "Кастинг" от 10 януари

Pinterest LinkedIn +

Прослушванията за новия реалити формат на БНТ - "Кастинг", стартират на 10 януари във Велико Търново. Шоуто, което обещава да сбъдне мечтата на всички желаещи да се реализират в света на седмото изкуство, търси 10 нови лица, готови да премерят сили в актьорско съревнование. Само един от тях обаче,ще спечели Голямата награда - роля в голям телевизионен сериал.

Все още не е ясно дали слуховете, според които победителят ще има възможност да бъде една от звездите на хитовата крими сага "Под прикритие", отговарят на истината, или става дума за съвсем различен ТВ продукт, който ще се появи през 2012 година и ще е продуциран от БНТ.

В рамките на 17 епизода, "Кастинг" ще покаже процеса на търсене и намиране на ново лице за българското кино, като ще представи една различна гледна точка към актъорската професия, цената на успеха и безпощадната конкуренция.

Освен зрелищно и забавно, предаването ще разкаже по ефектен начин на широката публика истинската история на българското кино, ще срещне зрителите с редица български звезди, както и ще припомни култови филмови сцени.

След Велико Търново, кастингите ще продължат във Варна, Бургас, Пловдив и София.

Сподели.