Обявиха Joy Ride Turbo за Xbox 360

Pinterest LinkedIn +

Година и половина след рилийза на рейсъра Kinect Joy Ride за Xbox 360, производителите на заглавието, BigPark, обявиха нова игра от сериите - Joy Ride Turbo, чиято поява предстои съвсем скоро.

Според анонса тя ще излезе в Xbox Live Arcade до няколко седмици, като точната дата предстои да бъде уточнена, а както се подразбира, управлението й ще изисква стандартен контролер, а не чрез сензорното устройство за Xbox 360.

Joy Ride Turbо ще включва както трасета от своя предшественик, така и много нови, три режима на игра - Battle Race, Pro Race, и Time Trial, нововъведението Stunt Park, чрез което играчите ще могат да усвояват най-различни маневри и да си набавят екстри, а мултиплеър режимите на игра ще са сплитскрийн с капацитет от четирима играчи и онлайн състезание за до осем играчи.

Новата Joy Ride ще бъде по-скоростна от предишната, не на последно място поради по-голямата прецизност, постижима със стандартния контролер.

Освен премиерната й дата, за момента е неизвестна и цената й, като се предполага, че играта може би ще бъде free-to-play и всъщност е подобрена и разширена версия на прототипа на Kinect Joy Ride.

Сподели.