Microsoft пускат Xbox 360 § Kinect Bundle за $99

Pinterest LinkedIn +

Microsoft официално обявиха пускането в Microsoft Stores на ексклузивен Xbox 360 § Kinect Bundle срещу сумата от $99 и двугодишен договор за Xbox Live Gold членство.

Така корпорацията не само предоставя на потребителите най-евтината игрална конзола от последно поколение, но прави Xbox 360 атрактивен конкурент на мултимедийни устройства като Apple TV и Roku. По данни на компанията, в момента повече от половината от собствениците на Xbox 360 използват системата предимно за достъп до нейните ентъртейнмънт сервизи и на второ място – за игра.

Актуалните цени на другите водещи домашни конзоли – Wii на Nintendo и PlayStation 3 на Sony (с 160GB HDD) са, съответно, $149 и $249. Цената на стандартния комплект 4GB Xbox 360 и Kinect е $299. Плюс 24 месечни такси за Xbox Live Gold на единична цена от $14.99, след изтичането на двугодишния срок потребителите, които се възползват от новата оферта, ще са вложили общо $460.

Xbox Live Gold е един от трита вида абонамент за услугите на Xbox Live и включва значително премиално съдържание като неограничен достъп до музикалните сервизи Zune и Last.fm, социалните мрежи Facebook и Twitter, програмата на ТВ канали като Sky Sports, Sky Movies и др., игра в мрежа и др.

В случай, че след покупката срещу $99 от Microsoft Stores потребителят реши да прекрати двугодишния договор, той ще трябва да заплати неустойка с максимален размер $250.

Сподели.