Излезе демо версията на Spec Ops: The Line за Xbox 360, PS3

Pinterest LinkedIn +

Демо версията на най-новото допълнение към сериите Spec Ops – тактическият шутър от трето лице Spec Ops: The Line, вече е достъпна за безплатно сваляне от PlayStation Network и Xbox Live за потребителите със златен абонамент. Всички останали Xbox 360 играчи ще могат да се сдобият с демото на 15 май, обявиха издателите на играта 2K Games.

То включва "порции" от две от първите глави от кампанията, чийто главен герой е говорещият с гласа на Нолън Норт (Assassin's Creed, Batman: Arkham City, Call of Duty, Portal 2, Lost Planet) капитан Мартин Уокър. Заедно със своя Delta Force взвод, капитанът трябва да открие изчезналия по време на мисия в Дубай полкови командир Джон Конрад и неговия The Damned 33rd баталион.

Действието се развива в пост апокалиптична версия на свръх богатата арабска държава, поради което се предполага, че Spec Ops: The Line няма да бъде топло посрещната в Обединените Арабски Емирства.

Базирана на романа Heart of Darkness от Джоузеф Конрад, играта се разработва от Yager Development и ще излезе за Xbox 360, PlayStation 3 и PC на 29 юни 2012 г. До момента 2K Games не са потвърдили рилийза на демо версията за PC.

Сподели.