Играй баскетбол в хола си с Kinect и NBA Baller Beats

Pinterest LinkedIn +

Четвъртата игра от сериите NBA Ballers ще бъде издадена ексклузивно за Xbox 360 тази есен и ще бъде първата, в която играчите ще трябва да използват истинска баскетболна топка и да разполагат със сензорното устройство на Microsoft – Kinect.

Озаглавена NBA Baller Beats, тя се разработва от канадското студио HB Studios с над десетгодишна кариера и опит в производството на най-различни игри в спортния жанр, включително други баскетболни заглавия като NBA Live.

Новата игра ще предостави на играчите възможността да тренират уменията си с топката както самостоятелно, така и в мултиплеър с капацитет от осем играчи, позиционирайки се в обхвата на своя Kinect. Другият акцент в NBA Baller Beats е поставен върху саундтрака на играта, включващ парчета на Kanye West, Gorillaz, Run-DMC, Skrillex, Tiësto, Them Crooked Vultures и Common.

Последният участва като гайд и в пилотния тийзър трейлър на играта, даващ относително добра представа за игралното преживяване. NBA Baller Beats ще бъде издадена от Majesco и, както може да се предположи, няма да може да способства за подобряване уменията на играчите да вкарват топката в коша.


Сподели.