Новото парче на Пеги Гу и Лени Кравиц – среща между световете на хаус музиката и R&B

Pinterest LinkedIn +

Южнокорейският продуцент Пеги Гу (Peggy Gou) и рок иконата (Lenny Kravitz) искат да върнат любовта в живота ви с новия сингъл "I Believe in Love Again".

Песента е изградена от енергия и надхвърля категоричността на музиката като се вписва в свой собствен жанр, между R&B и хаус. Гу е истински виртуоз на рейв сцената, но това сътрудничество се осъществява благодарение на признателността ѝ към R&B жанра и по-конкретно на любовта ѝ към работата на Кравиц от 90-те години.

"90-те години оказаха огромно влияние върху моята музика", казва Гу в изявление. "Хората знаят за любовта ми към денс/хаус/рейв сцената от това време, но винаги съм била голям фен на R&B, а също и огромен фен на Лени. Слушах непрекъснато албума му от 1998 г., 5 - моят личен фаворит - но цялата му дискография е страхотна, напълно неподвластна на времето. Той дойде в студиото и превърна водещия вокал в магия, написа нов текст и създаде онзи невероятен китарен риф. "I Believe In Love Again" е силно послание за позитивизъм и надежда, и се надяваме всеки да усети това, когато чуе песента".

Гу отпразнува премиерата на сингъла в Сеул със специално парти, а по-рано тази година представи хита си "(It Goes Like) Nanana", който е първият ѝ сингъл за лейбъла "XL Recordings".

Сподели.