Очаквайте Лени Кравиц и Девон Рос в Бургас през август

Pinterest LinkedIn +

Красавица с хипнотичен глас подгрява световната звезда Лени Кравиц в Бургас на 6 август

Точно когато сте си помислили, че лятото няма как да стане по-горещо, идва новината, че специален гост на концерта на Лени Кравиц – човека, до чието име в речника стои думата „горещ“  ще бъде новата изгряваща звезда Девон Рос. 23-годишната млада дама, актриса, модел, китарист и изпълнител пусна дебютното си EP "Oxford Gardens" едва през февруари тази година и вече застава рамо до рамо с артисти от величината на Лени Кравиц, който идва у нас по покана на "Live Nation", "Fest Team" с подкрепата на КМД и Община Бургас след малко повече от месец, на 6 август, на Морска гара, Бургас.
Devon Ross
Девон Рос е вдъхновена от легенди от 60-те и 70-те години като "Beatles", "Rolling Stones", "Patti Smith", "Bob Dylan", "The Stooges" и "Television". Нейният хит "Oxford Gardens" е записан в Париж, смесен и мастериран в прочутото лондонско студио "Abbey Road" и пуснат на пазара в седмицата на Свети Валентин тази година. Романтика – да, но и пънк непослушанието и гневът на младостта се промъкват в музиката и в артистичното държание на хипнотичната Девон, която си партнира с любимия си "Fender Mustang" на сцената.

Гостуването на вечния, романтичния, експлозивния, вдъхновяващия артист Лени Кравиц предизвика очакван висок интерес не само в българската публика, но и в чуждестранните гости на морския град, които са планирали почивките си около неговото гостуване там и в мрежата на "Ticket Station" вече oстава лимитирано количество билети за концерта на 6 август на Морска гара, Бургас.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.