Лени Кравиц включи Бургас в турнето си „Blue Electric Light Tour“. Очаквайте го през август!

Pinterest LinkedIn +

Лени Кравиц обяви предстоящото си турне „Blue Electric Light Tour“ за 2024, което ще мине и през България.

Концертът на Лени Кравиц у нас ще бъде на Морска гара в Бургас на 6 август 2024 г. Билетите влизат в масова продажба на 25 март на TicketStation.bg. Предварителната продажба за членове на "Fest Club" започва в събота, 24 март. 

Вечeн. Експлозивeн. Романтичeн. Вдъхновяващ. Как иначе да опишем “Blue Electric Light”, 12-ия студиен албум на Лени Кравиц, който излезе на 15 март? Записан в собственото му студио на Бахамите, новият албум е шедьовър на майсторския, дълбок соул рокендрол на популярния изпълнител. Като безмилостно творческо динамо – като музикант, автор на песни, продуцент, актьор, автор, дизайнер – той продължава да бъде глобална мощна енергия в музиката, изкуството и културата.

„Blue Electric Light“ е вълнуваща колекция от песни, която надгражда този популярен имидж и е още едно допълнение към образа на човека, чиято музика и емблематична естетика продължават да вдъхновяват милиони по света. В албума талантите на Кравиц като автор, продуцент и мултиинструменталист продължават ярко да се открояват, тъй като той пише и изсвирва повечето инструменти сам, с помощта на дългогодишния си китарист Крейг Рос. В крайна сметка, Лени създава 12 песни, които капсулират наследството му на пионер, който пресича музикалните жанрове, но и същевременно стои стабилно в пулса на 21-ви век и отвъд него.

Станете част от турнето на Лени Кравиц за 2024 г. За повече информация, посетете официалния уебсайт на артиста - https://lennykravitz.com.
Сподели.