Новото мъжко списание №69 дебютира с Николета Лозанова на корицата

Pinterest LinkedIn +

С оригиналното име "Номер 69" от 2 юни на пазара дебютира ново, изцяло българско мъжко списание.

На първата му корица е най-популярният роден модел в момента - Николета Лозанова. Красавицата е заснета от нашумелия фотограф Петър Тодорински във VIP апартамента на Victoria Spa в хотел "Дедеман Принцес". Освен 8-странична фотосесия, списанието съдържа и двустранен плакат с уникални кадри на Николета.

"Номер 69" ще излиза на всеки две седмици в 68 страници с лъскава корица и цена 2.95 лева. Негов издател и главен редактор е Георги Неделчев, доскорошен шеф на FHM и дългогодишен редактор на българския Playboy.

"Ще се постараем да наложим нов тип продукт на българския пазар. 'Номер 69' ще бъде по-актуално и оперативно от конкурентните издания, но това няма да е единственият му плюс. Съдържанието е почти 100% българско. На корицата ще има само знаменитости",
обяснява редакторът на списанието.

"Ще докажем нагледно и формулата, че от всяко амбициозно и красиво момиче може да се направи успешен модел, а от всеки успешен модел - истинска звезда. В '№69' хубавите българки ще намерят най-доброто поле за изява", казва още Георги Неделчев.

Втората голяма фотосесия в броя е на Лидия Стоичкова - носителка на титлата "Мис Русе 2009" и финалистка от тазгодишния конкурс "Мис България". Това е и абсолютен дебют на сексапилната брюнетка в еротичния жанр, уточняват от "69".

Рубриките STAR 69 и MISS 69 съдържат още секси кадри - с актуални български звезди или с кандидатки за моделска кариера.Интервюто в първия брой е с водещия на Big Brother Ники Кънчев. Специални очерци са посветени на предстоящото Световно първенство в ЮАР, както и на най-добрите камео-роли в киното и телевизията - Андреа, Бойко Борисов, Павел Чернев, Джордж Лукас и др.

Светска хроника, лайфстайл съвети, публицистичен форум, курс по фотография, вицове, любопитни факти и цитати допълват палитрата на новото списание.

"Неоновата ни емблема неслучайно е като американски пътен знак. 'Номер 69' ще бъде пътуването на модерния български мъж към един по-приятен и красив живот. Както и магистралата на всяко хубаво момиче към кариерата на модел и звезда", пише в уводната статия на списанието.

Сподели.