Елеонора от Big Brother лъсва гола за еротично списание

Pinterest LinkedIn +

Както вече и предположихме, до броени седмици ще станем свидетели на еротичния чар на велинградската танцьорка от Big Brother Family, Елеонора Качанова.

Красивата Нора, чиято семейна драма с половинката й Давид забавляваше зрителите до последно, разкри, че вече е приела оферта да се съблече гола за популярно мъжко издание у нас. Въпреки че не разкри за кое списание става дума, според слуховете това е именно Playboy.

"Да, приех предложението да се съблека, но няма да разкрия срещу какъв хонорар. Снимките трябва да се появят на пазара съвсем скоро", коментира Нора пред "Монитор".

Това едва ли е кой знае каква новина при положение, че преди участието си в Големия брат тя всъщност работеше като еротична танцьорка.

Заради реалити шоуто обаче, красавицата остана без работа и така и не стана ясно кой ще плаща уникалния заем на Давид от 35 хиляди лева, пръснат, за да й купи... сто чифта маркови обувки.

Дали за да използва настоящата си популярност, Нора се предложи сама на борсата, обявявайки и, че чака предложения за участия в... попфолк клипове. По скромното ни мнение, и там би се котирала на доста високо ниво...

Сподели.