"С близането идва апетитът", твърди Устата. Гледай новото му лятно предложение! (Видео)

Pinterest LinkedIn +

В родния ефир дебютира новото лятно видео на Устата към сингъла "С близането идва апетитът".

Клипът е заснет на VIP плажа Rappongi Beach във Варна, който отвори за случая преди официалното откриване на летния сезон.

По реализацията на лентата работи екип от... 30 души, под ръководството на режисьора Ники Нанков и Устата като изпълнител и продуцент на проекта.

Най-атрактивните персонажи в лятното видео са... своенравният мопс Цоко и чаровната чихуахуа Мишел, които бяха така добри да долетят... с полет от София специално за снимките
.Разбира се, и това видео на Устата не минава без някои от най-популярните модели у нас - Никол, Жана Йовчева, Марина Байчева, Гея Антонова и Благовеста, които бяха запечатани от обектива на Велислава Каймаканова - директор фотография на "С близането идва апетитът".Иначе песента е по музика, текст и аранжимент на самия Иван Динев - Устата. Специален гост-вокал в парчето е Бранка Дуйкович.

Официалната промоция на "С близането идва апетитът" се състоя в столичния клуб "Планет" в присъствието на редица светски личности, журналисти и много сексапилни дами, а водещ на събитието беше Големият брат - Ники Кънчев.

Сподели.