Братя Мангасариян и Акага възпяха "Спомена за руската зима". Виж култовото видео!

Pinterest LinkedIn +

В родния ефир се завъртя новото съвместно видео на Братя Мангасариян и група Акага.

Клипът е към парчето "Спомена за руската зима", което спечели специалната награда от пролетния конкурс на БНР - "Златна пролет", а именно участие и концерт на фестивала "Евросоник" в Грьонинген, Холандия през 2011 година.

Музиката на песента е дело на Краси Куртев, а автори на текста са Краси Куртев, Силвестър Силвестров и Владимир Петров.Създател на изключително сполучливото видео пък е младият актьор и режисьор Николай Мутафчиев, който е в основата на втори, трети и четвърти сезон на приключенското реалити Survivor, както и на късометражния филм "Ти гониш", посветен на борбата срещу СПИН.

Специално участие в клипа
"Спомена за руската зима" взимат актьорите Филип Аврамов и Румен Угрински - в образа на немския гражданин Ханс Гюнтер, който се запознава по интернет с млада жена (в ролята Индира Касимова) от Гара Бов и пристига в България, за да се ожени за нея.

Сблъсъкът между двете култури обаче, сложните взаимоотношения и заплетените сексуални интриги ще накарат Ханс да промени решението и да поеме обратно към Германия...

Сподели.