Новият филм на Люк Бесон получи шестминутни овации във Венеция

Pinterest LinkedIn +

"Dogman" на Люк Бесон получи шестминутни овации във Венеция

Новият филм на известния френски режисьор Люк Бесон - "Dogman" - беше посрещнат възторжено от публиката на филмовия фестивал във Венеция, съобщава "Варайъти".

Режисьорът е бил трогнат от реакцията на публиката и по време на аплодисментите не спрял да прегръща актьорите от лентата. Оценките на критиците и на зрителите обаче се разминават, а в публикацията на "Варайъти" филмът "Dogman" дори е определен като "тъп" и "абсурден".

Изданието отбелязва, че "Dogmen" е първият филм на Бесон, който излиза, след като обвиненията в сексуално насилие срещу режисьора бяха официално свалени от него във Франция. Те бяха повдигнати през 2018 г. от белгийско-холандската актриса Санд Ван Рой, която участва във филмите на Бесон „Такси 5“ и „Валериан и градът на хилядите планети“.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.