Фестивал на рибата и виното удължава лятото в Бургас

Pinterest LinkedIn +

Бургас – 7, 8, 9 и 10 септември 2023 година

Фестивалът на рибата и виното отново ще обогати културния календар на Бургас – тази година в цели четири дни! Морски изкушения и безброй забавления ще посрещнат бургазлии и гостите на града пред експо център „Флора“ на 7, 8, 9 и 10 септември 2023 г.

Програмата включва над 200 артисти, кулинарни демонстрации и конкурси, игри, забавление за децата, подбрано вино и вкусни морски деликатеси!

А музикалната сцена на Фестивала на рибата и виното ще открие поп-дивата Кичка Бодурова със свой концерт на 7 септември 2023 г. Още на следващия ден публиката ще пее вечни евъргрийни с формацията "БГ Дуетът" и ще се впусне във вихъра на мамбото със специалните гости от Венецуела "Mambo Song".

Съботната музикална програма ще бъде поверена на друга обичана българска поп певица – Петя Буюклиева, а веднага след нея на сцената ще се качат едни от най-големите купонджии в българския шоубизнес – "Джанго Зе" – с вечните си хитове „Луди жаби“, „Голяма грешка“ и др.

Почитателите на народната музика също ще открият нещо за себе си в програмата – Николина Чакърдъкова ще озвучи фестивалната зона в неделя, 10 септември 2023 г., и ще се впуснем в хора и танци с много настроение.

Не пропускайте традиционния вече Фестивал на виното и рибата в Бургас и за да се насладите на разнообразие от български и чужди вина, допълнени със съвети с каква храна е най-подходящо да се съчетава всяко вино.

А ако знаете рецептата за най-вкусната рибена чорба, можете да се впуснете смело в традиционния за Фестивала на рибата и виното конкурс "Най-вкусна рибена чорба".

Малки и големи ще могат да се забавляват еднакво добре, така че не забравяйте децата – отново сме приготвили специални занимания и за тях. Детски представления, творчески работилници, уроци и занимания са предвидени и в четирите дни на фестивала.

Любители на рибата и виното от цялата страна – очакваме ви в Бургас и през септември, за да отпразнуваме заедно сезонът на рибата!

Фестивалната зона ще бъде разположена в парк „Приморски“ (до експоцентър „Флора“) и ще работи от 7 септември 2023 г. от 18.00 до 23.00 ч, на 8 септември от 16:00 до 23:00, а в събота и неделя – от 11.00 до 23:30 ч.

Входът е свободен!
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.