Новият български сериал "Играчи" опитва да разчупи стереотипите в жанра

Pinterest LinkedIn +

Нов български сериал ще влезе в домовете на телеманиаците от 11 май 2016 г. Всеки делничен ден от 23:00 ч. зрителите на bTV Comedy ще се забавляват с "Играчи" – сериал в жанра "мокюментъри", т.е. комбинация от документален филм и пародия.

Иновативният формат и начин на заснемане на ситкома го превръщат в естествено програмно допълнение на единствения специализиран български комедиен канал в България bTV Comedy.

В ролите на големите "играчи" влизат Филип Гуляшки ("Стъклен дом", "Фамилията"), Христо Терзиев (постановките "Обир", "Сирано дьо Бержерак", "Хъшове") и Михаил Петров ("Хамлет", "Роберто Зуко").

Те пресъздават образите на трима приятели – Айтито, Каръка и Американеца, които имат различни интереси, цели, разбирания за живота и мечти. Какво ги обединява? Това, че са бивши съученици... и сестрата (Марина Колева от "Столичани в повече", "Революция Z", "Връзки") на единия от тях.

В отделните епизоди зрителите на bTV Comedy ще видят и специални гост звезди като Емил Костадинов, Алекси Сокачев, Орлин Павлов и др. 

Сподели.