Джош Хартнет пред Playboy: Не съжалявам, че съм имал връзки с колежки

Pinterest LinkedIn +

Освен с великолепните си роли, Джош Хартнет (Josh Hartnett) буди интереса на публиката и с личния си живот.

Не е тайна, че актьорът е имал връзка с доста от своите колежки. Любовта между Джош и Скарлет Йохансон припламва по време на снимките на The Black Dahlia, с Джулия Стайлс се среща след "O", а отношенията му с Кирстен Дънст стартират след The Virgin Suicides.

В интервю за най-новия брой на списание Playboy 36-годишният американец заявява открито, че не съжалява за миналото.

"Срещнал съм много важни за мен хора по време на снимачния процес. Понякога има обстоятелства, които не са приятни за всички въвлечени. Понякога всичко е фантастично. Всеки прави грешката да се среща със свой колега."


Новата любима на Джош се казва Тамсин Егертън и ще можем да я видим в общия им проект The Lovers.

"Бил съм привлечен от тях, защото споделяме общи преживявания. Ако имах възможност да се върна назад и да променя нещо, не мисля, че бих го направил."


Продуцентът е откровен и когато разказва за най-голямата грешка в своята кариера. В началото на 21-ви век Джош беше истинска суперзвезда и участва във филми като Pearl Harbor и Black Hawk Down, но неочаквано реши да си вземе почивка от Холивуд. Джош дори е споделял, че е отклонил покани за ролите на Superman, Spider-Man и Batman.

"Определено казах "Не" на грешните хора. Отказах им, защото бях изморен и исках да прекарвам повече време с приятелите и семейството си. В индустрията на това се гледа с лошо око. На хората не им харесва да им отказват. На мен не ми харесва."


Сподели.