"Фермата" 2015: Бивш затворник, банкер и стриптизьор са сред 16-те играчи

Pinterest LinkedIn +

"Фермата" – шоуто, в което 16 българи се връщат сто години назад във времето, стартира в ефира на bTV.

Богатата палитра от участници включва бивш затворник, банкер, стриптизьор и още колоритни образи, които ще се борят за спечелването на 100 хил. лева.

24-годишният Александър Илиев заявява, че влиза в шоуто, за да се забавлява. Софиянецът иска и вярва, че ще може да спечели голямата награда.

Альона Михайлова е устремена към победата и е готова на всичко, за да се пребори с конкуренцията.

23-годишният Асен Митев, който работи като стриптизьор, споделя с усмивка, че единствено не знае как ще се грижи за косата си.

33-годишният бивш полицай Димитър Господинов споделя, че е в играта заради болното си дете. С наградата той ще подпомогне лечението му.

"Влизам във "Фермата", за да изпитам себе си", казва открито 44-годишната Дони Василева.

Реалитито е добра възможност за 30-годишния икономист Георги Цанов да разкрие себе си, след като дори близките му не познават същността му.

А изправена пред предизвикателствата във формата, фризьорката Мария Уайт ще разбере дали е силният човек, за когото се е смятала.

24-годишният ветеринарен лекар Нора Димитрова е оптимистка, че ще успее да се пребори в играта.

Поредният участник е 44-годишният Мустафа Ликов – бивш имам.

Мотивът на 24-годишната Моника Манкова, която се развива като банкер, за участие в шоуто е стремежът да се докаже на родителите си.

50-годишният строител от Стара Загора Райно Узунов вярва, че подобен проект е именно за хора като него. 

На 18-годишната Рая Агонцева й е писнало непрекъснато да бъде споменавана като дъщеря на Антон Агонцев, познат ни от Survivor. 

"След "Фермата" майка ми и баща ми ще бъдат "родителите на Рая"."


Баскетболистът Симеон Найденов също се впуска в екстремното приключение.

25-годишната журналистка Янина Драгиева желае да разчупи границите, поставени от собствения й баща.

Фитнес инструкторът и бивш затворник Георги Варсамов заявява директно, че е в шоуто, "за да вземе кинтите".

54-годишният Веселин Василев разкрива, че от ранна детска възраст изпитва любов към земята. Любител е на цветята и не се свени да признае, че умее да коли всякакъв вид животни.

"Смисълът, философията и различността на този проект тепърва ще проличат. Шоуто е учебник за справяне със съвременния живот", заявява продуцентът Ники Николов. Иван Христов и Андрей Арнаудов се завръщат като водещи. Двамата ще ни показват интересните моменти от безмилостното съревнование на играчите, чийто ментор е фермерът бай Георги.

Сподели.