Новият албум на "Yes" ще се нарича "Topographic Drama"

Pinterest LinkedIn +

Най-новото издание на легендарните прогресив рок изпълнители "Yes" включва изпълненията от 2016 на албума "Drama" в неговата цялост, плюс селекция от "Tales From Topographic Oceans", както и любими на феновете записи.

Както съобщават за Avtora.com от "Орфей Мюзик", версии с два диска и три дългосвирещи плочи ще бъдат на пазара от 24 ноември 2017 г.

Изданието " Topographic Drama – Live Across America" подчертава най-добрите изпълнения на живо от 28-те представления по време на турнето на групата през 2017 г. и представя сетлиста от тези концерти. Всяко шоу започва с изпълнение на 6-те песни от десетия студиен албум на групата "Drama" (1980), който се изкачва до втора позиция в класацията за албуми на Великобритания. Открояват се песни като "Machine Messiah", "Tempus Fugit" и единствения сингъл от албума "Into The Lens".

След това групата сменя предавката към хитовете от два от най-добре продаваните си албуми "And You And I" (от платинения "Close To The Edge" от 1972 г.) и "Heart Of The Sunrise" (от двойно платинения "Fragile" от 1971 г.). Следват изпълнения на първата и последната песен от албума "Tales From Topographic Oceans" от 1973 г.

Група "Yes" е основана през 1968 г. и за 60-годишната си кариера има над 50 милиона продадени записа.

Двете версии на албума на Yes "Topographic Drama – Live Across America" ще бъдат издадени у нас от "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на "Warner Music International".

Сподели.