Нови междусъседски емоции в сръбския сериал „Съседката Милева“ по bTV Comedy

Pinterest LinkedIn +

Не пропускайте забавните премеждия на майка, баба и внучка с техните съседи всяка делнична вечер от 20:00 ч. по "bTV Comedy"

Колоритен и неподправен балкански хумор очаква зрителите на "bTV Comedy" в премиерния сръбски сериал „Съседката Милева“, който тръгва от 16 януари (понеделник). Комедийната поредица проследява ежедневието на три жени от три различни поколения, живеещи под един покрив, и ще се излъчва всяка делнична вечер от 20:00 ч.

Историята:
Милева е главата на семейството, която знае всичко за всеки. Уверена, енергична, изобретателна и проницателна, пенсионерката, работила като секретарка в общината, разполага с цялата необходима информация за всичките си съседи и често се превръща в техен душевен отдушник.

Дъщерята на Милева – преподавателката по сръбски език Наталия  е нейна пълна противоположност. Тя е премерена, уравновесена, рационална и според майка си – неуспешна жена, защото няма партньор в живота и работи за смешни пари…

Соня – дъщерята на Наталия  е непокорна тийнейджърка и лоша ученичка, която е очарована от социалните мрежи и модерните технологии, в които вижда светлото си „инфлуенсърско“ бъдеще. Баба Милева я подкрепя безрезервно, за разлика от скромната Наталия, която искрено вярва, че пряк път към успеха няма.

Трите дами непрестанно попадат в комични ситуации с колоритните си съседи, които обещават да предизвикат искрен смях у зрителите в делничните вечери.

За сериала:
„Съседката Милева“ започва в Сърбия през 2021 г. и постига завиден успех по канал РТС1. Олга Оданович влиза в ролята на съседката Милева, Мария Вицкович пресъздава образа на добродушната Наталия, а Кристина Богунович Гаврич – на бунтарката Соня. Сценаристи са Зорица Цвиетиш, Желько Хубач и Мариана Чулиш, а режисурата е поверена на Деян Зачевиш и Елмир Юкич.

„Съседката Милева“ представя по изключително забавен начин дребните проблеми на обикновените хора. Поредицата е създадена с идеята да върне старата слава на семейния комедиен сериал на малкия екран.

Не пропускайте премиерния сръбски сериал „Съседката Милева“ – от 16 януари, всяка делнична вечер от 20:00 ч. по bTV Comedy и на VOYO!
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.