Каква ще бъде съдбата на винарната и ще остане ли Филип в България? Ще разберем в предстоящия епизод "Шардоне" на сериала "Вина"!

Pinterest LinkedIn +

Гледайте втори епизод „Шардоне“ на 12 януари от 21:00 ч. по БНТ 1

Новият сериал на БНТ - семейната драма „Вина“ - бързо събра зрителите пред малкия екран. Тази седмица историята около винарната ще се заплете на 12 януари, четвъртък от 21:00 ч. по БНТ 1.

Несломимият вътрешен порив да създаваш, изконният дълг към семейството и уважението към труда на предците продължават във втори епизод на сериала "Вина", озаглавен "Шардоне". Зрителите ще разберат кой е скритият съдружник във винарната, а през това време ще започне разследване след кражбата на експресния анализатор. Съпругата на Филип (Владимир Зомбори) – Марта (Кристина Верославова) ще се срещне с еноложката на винарната Елина (Елена Телбис), а между тях ще се породи напрежение. Но лозята, хората и Елина ще накарат Филип да се замисли дали да не промени семейните им планове.

В този епизод се появява актрисата Силвия Лулчева – майката на Филип, която ще настоява веднага за продажба на винарната на Андрей (Михаил Билалов). Ще се разкрие скритото лице на бизнеса и престъпването на моралните ценности в лицето на скрития съдружник на винарната Андрей.

Сериалът на БНТ „Вина“ започна на 6 януари, а актьорите Елена Телбис, Владимир Зомбори, Кристина Верославова, Михаил Билалов, Параскева Джукелова, Герасим Георгиев-Геро и Силвия Лулчева заживяха в света на виното. Режисьорът нa продукцията „Вина“ е Виктор Божинов, а сценарият е на Ваня Николова, Нели Димитрова и Екатерина Николова, по идея на Симон Еди Шварц. Режисьор по монтажа е Нина Алтърпърмакова, композитор Петър Дундаков, винен консултант Вили Гълъбова и оператори са Калоян Божинов и Георги Гвоздев.

БНТ е най-големият продуцент на телевизионно кино в България, а сериалът „Вина“ е част филмопроизводството на обществената телевизия. Гледайте сериала „Вина“ всеки четвъртък от 21:00 ч. по БНТ 1!
Сподели.