Сериалът на БНТ „Вина“ продължава с чаша „Керацуда“

Pinterest LinkedIn +

Играта загрубява! Чия ли глава ще изяде богомолката? Гледайте в третия епизод на 19 януари от 21:00 ч. по БНТ 1

Сериалът „Вина“, който потапя зрителите на обществената телевизия в света на винената индустрия, продължава с трети епизод под надслов „Керацуда“ – на 19 януари, четвъртък от 21:00 ч. по БНТ 1.
Историята се заплита още повече, след като Филип взима решение да не продава винарната на Андрей Бончев, а търси нов купувач. Но Андрей Бойчев продължава да крои своите пъклени планове, за да фалира бизнеса на Филип. Междувременно дъщеря му Елина разбира, че баща ѝ иска да откупи винарната. Напрежението между Марта (съпругата на Филип) и Елина се разгорещява с думите: „Мисля, че е по-добре да си потърсиш работа на друго място“. Какво ще последва от това и на коя страна ще застане Елина – предстои да разберем.

Сериалът „Вина“, част от филмопроизводството на обществената телевизия, започна на 5 януари. Актьорите Елена Телбис, Владимир Зомбори, Кристина Верославова, Михаил Билалов, Параскева Джукелова, Герасим Георгиев-Геро и Силвия Лулчева заживяха в света на виното. Режисьор нa продукцията е Виктор Божинов, сценарият е на Ваня Николова, Нели Димитрова и Екатерина Николова, по идея на Симон Еди Шварц. Режисьор по монтажа е Нина Алтърпърмакова, композитор Петър Дундаков, винен консултант Вили Гълъбова и оператори са Калоян Божинов и Георги Гвоздев.

БНТ е най-големият продуцент на телевизионно кино в България, а сериалът „Вина“ е част филмопроизводството на обществената телевизия.

Гледайте сериала „Вина“ всеки четвъртък от 21:00 ч. по БНТ 1
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.