Нови имена в програмата на "SPICE Music Festival 2022"

Pinterest LinkedIn +

Четвъртото издание на мащабния музикален фестивал "Spice Music Festival 2022" наближава – след няколко седмици пристанището на Бургас отново ще бъде арена на музиката от 90-те, танци и добро настроение!

И понеже изненадите са синоним на "Spice Music Festival 2022", организаторите са готови и със следващата – "Down Low" също пристигат в Бургас, за да изпеят на живо вечното парче “Johny B” и останалите си хитове.

Basic Element, Baby D и Londonbeat също се подготвят да се включат в шеметния тридневен музикален маратон, заедно с носителя на две награди "Грами" Shaggy, шведския изпълнител с персийски корени Arash, който подготвя впечатляващ 90-минутен спектакъл за феновете си в България; легендарните "Gipsy Kings"; изпълнителите на тоталния хит на 90-те "Macarena" - "Los del Rio", DJ SASH, Bellini, Dario G, италианската изпълнителка Gala, германската евроденс сензация Cascada, ирландската поп група Liberty X, нидерландската певица и танцьорка Loona, евроденс дуото "Magic Affair" и испанският изпълнител Chimo Bayo.

Тази година "Spice Music Festival 2022" ще е още по-мащабен и ще се разположи на две сцени – основната сцена и диск сцената, за която ще трябва да си припомните как се танцува Ламбада, защото на нея ще се качат "KAOMA". Очакваме също и Fab Morvan от "Мили ванили", "The Weather Girls" с вечния им хит "It’s Raining Men", Ottawan с "Hands Up", "D.I.S.C.O." и "Boney M.Xperience". В програмата на "Spice Music Festival 2022" ще се включи и на един от емблематичните гласове на 90-те години – бившата вокалистка на „M People“ Хедър Смол, както и "Трик", "Трамвай №5", Искрен Пецов и шоуто "Deep Zone All Stars".

Четвъртото издание на фестивала ще се проведе на 5, 6 и 7 август 2022 на пристанище "Бургас".

Еднодневни и тридневни билети за "Spice Music Festival 2022" може да купите от https://ticketstation.bg/bg/p3214-space-music-festival. Членовете на Fest Club могат да се възползват от 25% отстъпка при покупка на някой от последните тридневни билети на фестивала.

Повече от 20 световни изпълнители, две сцени и три незабравими дни, през които ще се върнете в безгрижието на 90-те, при това - на метри от морския бряг! Това е "Spice Music Festival 2022"!

Събитието се организира от "Културно-масова дейност" ЕООД и "Фест тийм" ЕООД с ексклузивната медийна подкрепа на радио "Енерджи" и Община Бургас.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.