Новата на Ивайло Захариев го зарадва с любовно ВИДЕО навръх рождения ден на сина му (ВИЖТЕ ГО)

Pinterest LinkedIn +

С любовно романтично видео новата половинка на Ивайло Захариев го изненада в социалната мрежа. Открито и пред всички Станислава му се обясни в любов с парчето „Truly, madly, deeply“ на Savage Garden.
Под звуците на романтичния евъргрийн върви слайдшоу със снимки от лавандуловата фотосесия на двамата. Именно с тази сесия те за първи път обявиха публично, че са двойка и са лудо влюбени.

Видео обяснението в любов на Стани съвпадна с рождения ден на по-малкия син на Захариев – Дамян. „Докато бащата поздравява детето си за празника му, а майка му организира парти, любовницата се хвали с връзката им наляво-надясно“, съскат зложелатели в мрежата.

Всъщност актьорът и бившата му съпруга Миряна са разделени отдавна, а разводът е факт от няколко месеца насам. Връзката на Ивайло със Станислава не е причина за раздялата им. Дори напротив – по последни данни двете жени се разбират много добре помежду си.

„Преди известно време изживяхме тежка семейна драма, от която и двамата с Миряна не успяхме да се отърсим. Бракът ни бавно и полека се разпадна“, призна неотдавна Захариев.


Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.