Нов албум на Фреди Меркюри – "Never Boring"

Pinterest LinkedIn +

На пазара излиза нов албум, който напомня за изключителността на Фреди Меркюри (Freddie Mercury) като певец, автор на песни, изпълнител и човек със специален вид енергия. Специалната селекция от солови проекти на легендарния музикант "Never Boring" ни показва за пореден път защо почти 30 години след смърттта си Фреди е все така обичан и незабравим.

Колекцията е прецизно компилирана от екипа от звукови инженери, с който група "Queen" работи дълги години – Джъстин Шърли-Смит (Justin Shirley-Smith), Крис Фредриксон (Kris Fredriksson) и Джошуа Джей Макре (Joshua J Macrae), който е и копродуцент на саундтрака към филма "Бохемска рапсодия" – един от най-продаваните албуми за 2018 г. и 2019 г.

Албумът "Never Boring" излиза във формати стандартно CD, винил и CD колекция с блурей. Стандартното издание включва 12 песни, сред които наскоро издадените сингли "Time Waits For No One" и "Love Me Like There’s No Tomorrow". CD колекцията включва троен CD комплект от стандартната версия на албума, CD с ремастерирана версия на първия солов албум на Фреди "Mr. Bad Guy" (1985 г.) и версията на албума "Barcelona" от 2012 г. с оперното сопрано Монсерат Кабайе (Montserrat Caballé). В кутията са включени още DVD и блурей с 13 промо видеа и интервюта, книга от 120 стр. със снимки, много от които непубликувани преди, както и мисли и цитати на Фреди и разкази на Рами Малек (Rami Malek), който получи "Оскар" за ролята на Фреди Меркюри в лентата "Бохемска рапсодия".

"Never Boring" излиза у нас от "Анимато Мюзик" с медийната подкрепа на Z-Rock и FM+. Албумът е наличен на физически носител в онлайн магазин MusicMall.bg. 

А ето и съдържанието му:
CD1 - Never Boring
1. The Great Pretender
2. I Was Born To Love You
3. Barcelona
4. In My Defence
5. Love Kills
6. How Can I Go On (Single Version)
7. Love Me Like There’s No Tomorrow
8. Living On My Own (Radio Mix)
9. The Golden Boy (Single Edit)
10. Time Waits For No One
11. She Blows Hot And Cold
12. Made In Heaven

CD2 - Mr. Bad Guy (Special Edition)
1. Let’s Turn It On
2. Made In Heaven
3. I Was Born To Love You
4. Foolin’ Around
5. Your Kind Of Lover
6. Mr. Bad Guy
7. Man Made Paradise
8. There Must Be More To Life Than This
9. Living On My Own
10. My Love Is Dangerous
11. Love Me Like There’s No Tomorrow

CD3 - Barcelona (Special Edition)
1. Barcelona
2. La Japonaise
3. The Fallen Priest
4. Ensueño
5. The Golden Boy
6. Guide Me Home
7. How Can I Go On
8. Exercises In Free Love
9. Overture Piccante
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.