За рождения ден на Фреди Меркюри: бившите му колеги от летището с ефектно шоу (видео)

Pinterest LinkedIn +

Ако не беше си отишъл през ноември 1991 г., вчера, 5 септември, легендата Фреди Меркюри щеше да навърши 72 години.

В негова чест служители "British Airways" изпълниха ефектен танц на летище "Хийтроу". Тематичното представление на носачите от летището е посветено на бившия им колега Фреди, който също е работил там, преди да стане част от група "Queen" през 1970 г.

Хореографията на танца, изпълнен на Терминал 5 на лондонското летище, е изпипана до най-малките детайли и включва типични за музиканта жестове и движения. Танцьорите влизат и в ролята на буфо синхронисти на фона на хита "I Want to Break Free" и признават, че са се готвили изключително сериозно за шоуто през последните две седмици.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.