Никол Кидман спасява африкански животни в My Wild Life

Pinterest LinkedIn +

Носителката на Оскар Никол Кидман (Dogville, The Hours, Trespass, Rabbit Hole) ще изпълни главната роля в лентата My Wild Life, базирана на живота и делата на известната кенийска писателка и природозащитничка лейди Дафне Шелдрик.

Родена през 1934 г. в Кения, Шелдрик посвещава живота си на дивите животни – тя е експерт скотовъд, управител на националния резерват Tsavo в продължение на две десетилетия и специалист по реинтеграцията на осиротели слонове, отгледани от хората. Лично тя е отхранила над 70 животни и има заслуга за усъвършенстването на млечната формула, давана на новородените слонове и носорози.

В момента 44-годишната Никол Кидман (Nicole Kidman), родена в Хонолулу, работи с Chan-wook Park по хорър трилъра Stoker, който ще излезе през 2012 година. Пак тогава се очаква появата на още две ленти с нейно участие - The Paperboy и The Danish Girl, както и на телевизионния филм Hemingway & Gellhorn.

Кидман партнира на Никълъс Кейдж (Nicholas Cage) в току-що издадения криминален трилър Trespass, който се прожектира в България под заглавието "Мръсна игра", и на Адам Сандлър, Дженифър Анистън и Бруклин Декър в комедията Just Go with It, която се завъртя по екраните през пролетта на 2011 година. Горе долу по това време се заговори, че Никол Кидман проявява интерес към My Wild Life, както и че с продукцията ще се заеме режисьорът на Salt, Филип Нойс (Philip Noyce).

Последният също е потвърдил ангажимента си и ще работи заедно с фотографите на National Geographic Дерек и Бевърли Жобер, които ще снимат сред дивата природа. Снимките на продукцията ще бъдат осъществени през първата четвърт на 2012 г., а премиерата й ще се състои по Коледа (2012).

Междувременно Никол Кидман ще започне работа по екранизацията на романа The Family Fang, в която не само ще участва, но и ще продуцира.

Сподели.