"Няма време за умиране" стана най-касовият филм по време на пандемия

Pinterest LinkedIn +

Боксофисът на 25-ия филм за Джеймс Бонд "Няма време за умиране" надхвърли 733 милиона долара, съобщава "Deadline".

Така шпионският трилър се превърна в най-касовия холивудски филм за 2021 г. и в ерата на пандемията като цяло. Отбелязва се, че едва 154 милиона долара от общата сума е събрана от прожекции в САЩ, докато останалите приходи идват от кината в други държави.

Единственият конкурент на "No Time to Die" към момента е само американският блокбъстър "Бързи и яростни 9", който събра общо 725 милиона долара в световен мащаб. Никой друг холивудски филм не е надминал границата от 700 милиона долара през 2021 г.

Премиерата на филма "Няма време за умиране" се състоя на 28 септември тази година. Филмът беше последният филм от франчайза, в който главната роля беше изиграна от британския актьор Даниел Крейг.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.