Симу Лиу е новият претендент за ролята на Джеймс Бонд

Pinterest LinkedIn +

Азиатският актьор Симу Лиу бе определен за основен претендент за ролята на Джеймс Бонд, съобщава изданието "Express". 32-годишният Лиу има всички шансове да поеме щафетата от Даниел Крейг, след като се  утвърди като добър актьор с играта си в сериала "Kim's Convenience".

Освен това му предстои да влезе в образа на супергероя Шан Чи във филма от кинематографичната вселена на "Marvel" "Шан Чи и легендата за десетте пръстена" ("Shang-Chi и Legend of the Ten Rings"). Отбелязва се, че тази роля показва не само актьорските му умения, но и владеенето на бойните изкуства.

Миналата година Том Харди беше смятан за най-вероятния кандидат за ролята на Бонд. Тогава упорите се твърдеше, че актьорът ще подпише договор за ролята на Агент 007 през 2021 г.

Премиерата на новия филм за Бонд "Няма време за умиране" ("No Time to Die") с Крейг в главната роля многократно беше отлагана поради пандемията от коронавирус. 25-тият филм от поредицата трябваше да излезе през април 2021 г., но датата беше изместена с половин година. Сега се очаква лентата да излезе на екрани на 8 октомври. "Няма време за умиране" e е режисиран от Кари Фукунага, най-известен с работата си по "True Detective". Във филма участват още Кристоф Уолц, Леа Сейду, Ана де Армас, Бен Уишоу и Рейф Файнс.
Сподели.