Хари Стайлс от момчешката група "One Direction" може да е следващият Джеймс Бонд

Pinterest LinkedIn +

Хари Стайлс от момчешката група "One Direction" може да е следващият Джеймс Бонд, съобщава "Дейли мейл". Той е хванал окото на продуцентите на поредицата, които търсят следващия си Агент 007.

"Хари може да го направи. Ако се търси по-млад Бонд, защо да не е той? Наистина е добър и може да се справи. Изключителен талант е и е съвсем естествен пред камера" − каза пред "Дейли стар" редакторът Лий Смит.

Междувременно последният Джеймс Бонд − Даниел Крейг − потвърди, че се завръща в поредния филм от франчайза "Бонд 25". В телевизионно шоу той съобщи, че няма търпение да влезе отново в образа, но това ще бъде последното му участие в поредицата.

Говори се, че в новата лента прочутият британски агент ще се откаже от секретната си работа и ще се ожени, но съпругата му ще бъде убита за отмъщение и той отново ще се завърне в играта. Лентата трябва да излезе на екран през ноември 2019 г.

Даниел Крейг беше Джеймс Бонд в няколко филма от поредицата ("Скайфол", "Казино Роял", "Спектър на утехата" и "Спектър"). Той наследи ролята от Пиърс Броснън. Първият филм за Джеймс Бонд, озаглавен "Доктор Но", се появява през 1962 година. В ролята на Агент 007 тогава влиза Шон Конъри.

Сподели.