Джеймс Бонд награди на тематичния 007 концерт в зала "България"

Pinterest LinkedIn +

Тази неделя зала "България" ще пренесе гостите си в първия по рода си тематичен филмово-музикален спектакъл. За първи път в България зрителите ще могат да чуят на живо емблематични композиции от саундтраците, създадени в над 50-годишната история на кино поредицата, събрани в един концерт.

На сцената ще се качи пълният състав на Софийската филхармония под диригентството на Найден Тодоров. В програмата ще бъдат изпълнени както легендарни песни на Тина Търнър, Шърли Беси, Гладис Найт, така и едни от най-нашумелите хитове на Адел, Алиша Кийс и Сам Смит. В българско лице те ще бъдат пресъздадени от едни от най-големите родни гласове – Рут Колева, Милица Гладнишка, Криста, Боби Косатката, Ягода Тренева, Живко Станев и др.

Към уникалното музикално изживяване гостите ще имат шанс да спечелят и оригинален Джеймс Бонд мърчандайз. Специално изработени 007 ръкавели и посребрени монети от лимитиран тираж на филмовата поредица ще зарадват 10 души от публиката с томбола след концерта. Всеки, който желае да участва, трябва да пази билета си до края на концерта.

Към момента има малка бройка останали билети. Очаква се да бъде обявена втора дата за музикалното събитие следващия месец.

Сподели.