Силви Вартан се прощава с Джони Холидей в специален концерт в Париж

Pinterest LinkedIn +

Малко преди концертите ѝ в България (19-ти и 21-ти април) и няколко месеца след смъртта на рок звездата Джони Холидей певицата с български корени Силви Вартан ще изнесе специален концерт, посветен на бившия ѝ съпруг и на техните незабравими години заедно в легендарната зала "Le Grand Rex" във Франция. Това ще бъде първият концерт, част от прощалното ѝ турне, озаглавено "Forever Sylvie".

"След 15 години спокойно мога да кажа, че истинската любов никога не умира. Някои хора успяват бързо да се възстановят и да приемат загубата на любим човек, но аз не съм сред тях. Ще бъде трудно", споделя Силви.

През март иконата на 60-те ще се върне назад във времето на свободния дух и ще потопи феновете си в няколкочасово носталгично шоу за творчеството на мъжа, съживил рокендрол музиката във Франция. Във Фейсбук Силви Вартан също сподели нетърпението си да излезе на сцената в "Le Grand Rex" за първи път и най-накрая да осъществи детската си мечта.

Следващата ѝ спирка ще бъде родната и скъпа на сърцето България, която Вартан напуска още като малко момиче. Концертът, който тя изнесе у нас през 90-те, е едно от най-разтърсващите преживявания в пъстрата кариера на певицата. Ето защо иконата на френската музика ще се върне за последен път у нас, за да си вземе "сбогом" с любимата си публика в рамките на цели два концерта. Първият е във Варна на 19 април 2018 г. в Двореца на културата и спорта, вторият е на 21 април 2018 г. в София в зала 1 на НДК. 

Сподели.