Няколко часа можете да гласувате безплатно за българската песен на "Детската Евровизия"

Pinterest LinkedIn +

От 21:00 ч. на 17 декември до обяд на 19 декември 2021 г. всички зрители в България и българите в цял свят могат да гласуват безплатно онлайн за българската песен на престижния конкурс "Детска Евровизия 2021".
Гласуването става на официалния сайт на конкурса vote.junioreurovision.tv или на jesc.tv.

За да подкрепите българските представители на "Детската Евровизия 2021" Дени и Марти трябва първо да изгледате общото видео, което представя всички участващи песни. След това трябва да изберете да гласувате за България и още две от участващите държави.

Големият финал на конкурса ще се проведе на 19 декември в Париж. Шоуто ще бъде излъчено на живо в ефира на БНТ 1 тази неделя от 17:00 часа. По време на шоуто също ще може да се гласува безплатно на jesc.tv, но само в 15 минутен прозорец, след като участниците представят всички песни.

Българските представители Дени и Марти са от Добрич и са част от успешното вокално студио „Сарандев“ в града. Заедно се изявяват като дует на сцена от 2017 г. под ръководството на вокалния педагог Елена Карабельова.

В 19-ото издание на конкурса „Детска Евровизия” ще участват 19 страни. Българското участие се осъществява като партньорство между Българската национална телевизия и "Лигна Студиос" с подкрепата на Община Добрич.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.