Нети поведе в Dancing Stars

Pinterest LinkedIn +

Популярната българска актриса и певица Антоанета Добрева - Нети оглави временното класиране в танцувалното реалити "Dancing Stars", след като получи най-висока оценка от журито в шоуто. Последните места в класацията заеха "златното момиче" Илиана Раева и журналистката Елена Йончева.

В поредния гала-концерт в "Dancing Stars" звездните участници демонстрираха индивидуални и групови танцови изпълнения. На второ място във временното класиране остана звездата от "Шивачки" - Виолета Марковска, следвана от бившия вокалист на група Каффе - Орлин Павлов и актрисата Аня Пенчева.

За груповите хореографии съзтезателите за титлата "Крал и Кралица на бала" бяха разделени на два отбора по трима участници. Танц в стил "пасо добле" представиха Аня Пенчева, Нети и Вили Марковска, а умения в областта на "ча-ча" показаха Илиана Раева, Елена Йончева и Орлин Павлов.

Сред акцентите на вечерта беше танцът на члена на журито в реалитито - Владимир Божилов, който си партнира с европейска шампионка по салса.

В следващия епизод от "Dancing Stars" само една двойка ще бъде спасена от елиминации, а останалите пет звездни участници ще застанат един срещу друг в борба за оставане в шоуто. Актрисата Виолета Марковска ще представи специално подготвен танц заедно с изпълнителя Миро (екс Каризма).
Сподели.