Георги Мамалев отпадна от Dancing Stars

Pinterest LinkedIn +

Актьорът Георги Мамалев прекрати участието си в танцувалното реалити "Dancing Stars", след като получи най-ниска зрителска подкрепа. Комикът се бори за оставане в шоуто с Елена Йончева и Аня Пенчева.

След като водещите Тодор Колев и Радост Драганова обявиха резултатите от гласуването, с най-висок зрителски вот се отличиха "златното момиче" Илиана Раева и актрисата Антоанета Добрева - Нети, следвани от Орлин Павлов и Виолета Марковска.

На подиума в студиото в "Dancing Stars" един срещу друг застанаха журналистката Елена Йончева, актрисата Аня Пенчева и бившият член на НЛО - Георги Мамалев, които представиха хореографиите си от последния гала-коцерт в шоуто.

Мамалев и партньорката му Елена Добрикова си тръгнаха от "Dancing Stars" с 30,2 % от зрителското гласуване, като по този начин загубиха възможността да се борят за титлата "Крал и Кралица на бала".

В рамките на вечерта Аня Пенчева и колежката й от Народен театър "Иван Вазов" Ани Пападополу демонстрираха съвместен танц под съпровода на песента "Erotic" на Мадона (Madonna). Хореографията на двете актриси бе с подчертан еротичен характер, като в танца се включи и професионалният танцьор Рангел Спиров.

В следващия епизод от "Dancing Stars" своите танцови умения ще покаже членът на журито Владимир Божилов, а звездните участници ще представят по два танца - индивидуално и в група.
Сподели.