Илиана Раева и Нети начело в Dancing Stars

Pinterest LinkedIn +

"Златното момиче" Илиана Раева и актрисата Антоанета Добрева - Нети оглавиха временното класиране в танцувалното реалити "Dancing Stars". В дъното на класацията останаха Георги Мамалев и журналистката Елена Йончева.

След като представиха своите хореографии и бяха оценени от журито в шоуто, на трета позиция в класирането застанаха Аня Пенчева и Рангел Спиров, следвани от Орлин Павлов с Яна Акимова, и Виолета Марковска с Атанас Месечков.

Сред акцентите в поредния гала-концерт в "Dancing Stars" бяха танцовите и певчески умения на водещите Тодор Колев и Радост Драганова. Техните задължения на водещи поеха Аня Пенчева и Георги Мамалев, а останалите звездни участници се превъплътиха в ролята на жури.

По време на изявата си, звездата от "Опасен чар" представи етюд от мюзикъла "Оливър!", част от репертоара на Младежки театър "Николай Бинев в София, а за своя танц водещата на "Огледала" си партнира с Рангел Спиров. На финала на шоуто Тодор Колев и Радост Драганова изпълниха шлагера "Чико от Порто Рико".

В следващото издание на "Dancing Stars" Аня Пенчева ще представи танц заедно с колежката си от Народния театър "Иван Вазов" - Аня Пападопулу. В предаването ще стане кой е поредният звезден участник, които ще напусне танцувалното реалити.
Сподели.