Аня Пенчева отпадна от Dancing Stars

Pinterest LinkedIn +

Актрисата Аня Пенчева прекрати участието си в танцувалното реалити "Dancing Stars", след като получи най-малка зрителска подкрепа. Звездата от Народен театър "Иван Вазов" се бори за оставане в шоуто с Елена йончева и Илиана Раева.

Преди началото на поредните елиминации в шоуто, на подиума в студиото на "Dancing Stars" се "развихриха" звездата от "Шивачки" - Виолета Марковска и изпълнителят на "Губя контрол, когато" - Миро. В танца се включиха още танцьорът Атанас Месечков и балерината, известна от "Вечерното шоу на Азис" - Маргарита Будинова.

С най-висок зрителски вот, след обявяването на класирането, се отличи Антоанета Добрева - Нети, следвана от Вили Марковска и Орлин Павлов. "Златното момиче" Илиана Раева и журналистката Елена Йончева успяха да се спасят от изгонване и така актрисата Ана Пенчева бе принудена да напусне шоуто за втори, но окончателен път.

В следващия гала-концерт в "Dancing Stars" треньорката и член на журито - Нешка Робева ще представи специална хореография, изпълнена от танцьорите в своя ансамбъл.
Звездните двойки ще представят по два танца - латино и фрийстайл, като участниците ще имат възможността сами да избeрат хореографията, костюмите и музиката.
Сподели.