Сергей Станишев се реши да подкрепи публично Елена Йончева в Dancing Stars

Pinterest LinkedIn +

Министър-председателят Сергей Станишев ще бъде специален гост на предстоящия гала-концерт в танцувалното реалити "Dancing Stars". След като подкара трамвай, а малко след това изгуби битката за еврофондовете, сега политикът реши да се позабавлява в шоуто, давайки едно рамо на другарката си в живота - Елена Йончева.

Междувременно, гостуването на Станишев в "Dansing Stars" се превърна e една от най-очакваните визити на гост от началото на шоуто. Сега премиерът явно е събрал сили да се включи за полуфинала, където Йончева ще се конкурира с певеца Орлин Павлов, актрисите Аня Пенчева, Антоанета Добрева и Вили Марковска и "златното момиче" Илиана Раева.

По време на полуфинала звездните участници ще демонстрират по два танца - в стил латино и фрийстайл. Двойките ще имат възможността сами да избeрат хореографията си, както и сценичните костюми и съпровождащата музика.

Треньорката и член на журито в шоуто - Нешка Робева, ще представи танцьорите от своя ансамбъл, които ще изпълнят специално подготвена хореография.

Финалът в "Dancing Stars" ще се състои на 15-ти декември, когато ще стане ясно коя двойка ще бъде обявена за "Крал и Кралица на бала".

Сподели.