Елена Йончева отпадна от Dancing Stars. Броени дни до финала на шоуто

Pinterest LinkedIn +

Елена Йончева прекрати участието си в "Dancing Stars", дни преди големия финал в танцувалното реалити. Журналистката се бори за оставане в шоуто с певеца Орлин Павлов и "златното момиче" Илияна Раева.

Преди старта на последните елиминации, на подуима в студиото на "Dancing Stars" се "развихриха" финалистите от музикалното реалити "Music Idol". Победителите в двата сезона на шоуто - Невена Цонева и Тома изпълниха кавър на хита на Los del Rio - "Macarena".

След обявяването на класирането, с най-голяма зрителска подкрепа се отличиха актрисите Виолета Марковска и Антоанета Добрева - Нети,  така в последния танцов "двубой" един срещу друг се озоваха Орлин Павлов, Илияна Раева и Елена Йончева. Журналистката получи най-нисък зрителски вот и бе принудена да напусне шоуто.

Големият финал в "Dancing Stars" ще се състои на 15-ти декември и ще премине в три кръга. В първия кръг участниците ще танцуват с гост звезди - Орлин Горанов ще си партнира с Илияна Раева, а Део ще се появи на дансинга, за да танцува с Нети.  Виолета Марковска ще представи танц с Калин Вельов, а Орлин Павлoв ще разчита на Бианка Панова.

Специални гости в бенда на Дани Милев ще бъдат Орлин Горанов и Марияна Попова. За разлика от конкурентните реалити формати в танцувалното шоу звездите ще се борят не за парична награда, а за титлата "Крал и кралица на бала".

Сподели.