Неподправена емоция в новия сингъл на Шакира - „Acrostico“

Pinterest LinkedIn +

Емблемата на латино музиката и многократна носителка на "Грами" и "Латино Грами" Шакира представя новия си сингъл „Acrostico“. В тази балада звездата показва истинска и неподправена емоция.

Преди дни тя беше отличена като първата в историята латиноамериканка на годината на "Билборд" на галата „Латиноамериканските жени в музиката“ ("Mujeres Latinas en la Musica"). Този успех добавя към още едно постижение към знаменателната година за Шакира, която има две #1 парчета в "Top 50 Global" в Spotify. Шакира вече e най-продаваната латино изпълнителка в историята, затвърждавайки легендарния си статус през изминалата година с успеха на четирите й нови песни: „Te Felicito“, „Monotonía“, „Music Sessions #53“ и „TQG“.

Чуйте и най-новото от Шакира - "Акростих"!

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.