Нели Петкова: Пожелавам си много хубава музика

Pinterest LinkedIn +

Нели Петкова гостува в студиото на bTV, където сподели подробности за новото си парче "Забранените неща" и емоциите си след грандиозния концерт на Слави Трифонов, в който тя взе участие.

"Идеята беше моя. Исках да направя нещо с Dexter – двамата написахме музиката. Нещата се случиха много бързо. Много харесвам Кристо и исках да направя парче с него."

Изпълнителката сподели, че по време на снимките на видеото целият екип се е забавлявал, а времето е минало неусетно.

"Нямаше никакви трудности. Беше толкова забавно! Режисьор е Ники Нанков, с когото се работи наистина прекрасно. Той е невероятен професионалист и умее да предразполага. Не усетих кога премина снимачният ден. Пожелавам си много хубава музика."


Нели прекарва по-голямата част от времето си в САЩ. Покрай работните ангажименти, с които е затрупана там, среща сегашната си любов.

"Музиката ни свърза. Имаме много общи неща. Нещата се случиха много естествено. Чувството е прекрасно. Имала съм моменти, в които това ми е липсвало много. Сега съм се отдала на тази емоция, която ме прави истински щастлива."

Певицата се завърна в България, за да се присъедини към концерта на Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд, който се състоя на 25 април 2015 г. в зала "Арена Армеец".

"Усещането беше неописуемо. Това е една сбъдната мечта. Бях толкова щастлива, когато Слави ми се обади. Не ми е оставало време да се замислям защо напуснах шоуто. Липсват ми моментите зад кулисите."


Сподели.