Концертът на Слави Трифонов затваря част от София за 24 часа

Pinterest LinkedIn +

На 29 октомври 2016 Слави Трифонов и екипът му ще организират един от най-мащабните митинг-концерти в София. Той ще се проведе на Орлов мост, а заради събитието няма да се допускат автомобили в района за повече от 24 часа.

Участъците, за които става въпрос, са: бул. "Цариградско шосе" ще бъде затворен до алея "Яворов", а при необходимост и до 4-ти км в посока Пловдив. Това влиза в сила от полунощ на 29 октомври до 8 сутринта на 30 октомври (неделя). 

Заради очаквания голям интерес към събитието от Столична община променят маршрутите на масовия градски транспорт, преминаващ по бул. "Цариградско шосе" в участъка между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. "П. К. Яворов" за времето от 04:30 до 24:00 часа на 29 октомври.

Безспорно концертът ще бъде исторически, но както се очакваше, вече се събраха и много противници на идеята, които смятат, че подобно масово събитие ще създаде предпоставки за безредици. 

По време на митинг-концерта в района ще бъдат разположени контролно-пропускателни пунктове, медицински пунктове и противопожарни екипи, а освен това е организирано и засилено полицейско присъствие.


Сподели.