Натали Дормър е неустоимо изискана за Yahoo Style (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

Прекрасната Натали Дормър (Natalie Dormer) успя да избяга от образа си на Кресида от Hunger Games: Mockingjay за дебютния брой на Yahoo Style.

За изданието 32-годишната холивудска звезда споделя какво мисли за Дженифър Лорънс, лесно ли се е превъплътила в образа на Кресида и как се е решила да обръсне половината си коса за ролята си в The Hunger Games.

Натали се среща с 24-годишната Лорънс по време на снимките на хитовата лента, като остава с изключително добри впечатления от американката, която наскоро се забърка в огромен скандал, след като нейни голи снимки изтекоха в мрежата и станаха достояние на милиони потребители в целия свят.

"Джен има репутация на много земен и истински човек, на забавно момиче. И тя е всичките тези неща. Поддържа настроението приповдигнато. Така че имаше невероятна енергия на снимачната площадка. Снимаме дълги часове – това понякога е доста тежко. След 12 часа работа всеки се шегува, за да разсмее другите. Така преминаваш през тежкия ден."


Кресида, която ще видим в двете части на The Hunger Games: Mockingjay, е филмов режисьор от Капитолия и съмишленик на Катнис (Jennifer Lawrence). 

"Беше забавно да съм в калта и мръсотията с момчетата. След девет месеца в мръсотията и водата се радвам, че ще се върна в образа на Марджъри (Game of Thrones), която винаги е в прекрасно облекло."


За най-новото си превъплъщение на Натали й се наложи да се раздели с част от косата си. 

"Опитвах да се примиря с тази мисъл, докато не се озовах в караваната с опрян до главата ми бръснач. Подстрижката ми позволява да експериментирам с повече визии на Червения килим или на светски събития."

Сподели.