Ария Старк от Game of Thrones е звездата в Teens React: Nintendo NES

Pinterest LinkedIn +

Какво е това аудиоплейър? Защо е бежово на цвят? И с него могат да се играят игри? Легендата за... кой? Ами добре, дайте да видим как функционира това чудо! Nintendo Entertainment System, или NES на Nintendo, е на пазара между 1983 и 2003 и въпреки че преустанови съществуването си преди повече от десетилетие, все още има култов статут както за геймърите от онова поколение, така и за следващите няколко генерации. Това звучи логично, като се има предвид, че NES остава най-продаваната конзола в света на всички времена (61 млн. копия) и е смятана за най-добрата система на Nintendo и втората най-добра изобщо, отстъпвайки единствено на Sega Dreamcast. Британската актриса Мейзи Уилямс, придобила огромна известност с превъплъщението си в Ария Старк в хитовия сериал Game of Thrones, е сред тийнейджърите, които участват в поредния епизод на поредицата Teens React, посветен именно на NES. Всъщност тя е най-експресивната от тях, възклицавайки цветисто с думи и жестове във всеки етап от оп

Какво е това аудиоплейър? Защо е бежово на цвят? И с него могат да се играят игри? Легендата за... кой? Ами добре, дайте да видим как функционира това чудо!

Nintendo Entertainment System, или NES на Nintendo, е на пазара между 1983 и 2003 и въпреки че преустанови съществуването си преди повече от десетилетие, все още има култов статут както за геймърите от онова поколение, така и за следващите няколко генерации. Това звучи логично, като се има предвид, че NES остава най-продаваната конзола в света на всички времена (61 млн. копия) и е смятана за най-добрата система на Nintendo и втората най-добра изобщо, отстъпвайки единствено на Sega Dreamcast.

Британската актриса Мейзи Уилямс, придобила огромна известност с превъплъщението си в Ария Старк в хитовия сериал Game of Thrones, е сред тийнейджърите, които участват в поредния епизод на поредицата Teens React, посветен именно на NES.

Всъщност тя е най-експресивната от тях, възклицавайки цветисто с думи и жестове във всеки етап от опознаването на конзолата, включващ изпълнението на ритуала с "продухването" на диска и дека и стартирането на абсолютната класика Super Mario Bros., която въвежда и популяризира side-scroller жанра и до ден-днешен е изкупена в над 40 милиона копия. Мейзи обаче далеч не е от най-добрите играчи, тъй като друга нейна връстничка засенчва всички останали, самоопределяйки се като gameboy фен и "про".


Сподели.