"Наследниците 2" тръгва по "Дисни"

Pinterest LinkedIn +

Оригиналният филм "Наследниците" ще бъде показан за първи път на българския екран на 16 септември от 11:30 по телевизионния канал "Дисни". Вдъхновяващата история за дъщерите и синовете на известните злодеи от "Наследниците" (2015) достигна над 100 милиона зрители по целия свят. Видеата в YouTube канала на "Дисни" изумиха с над 1 милиард гледания, а историите подтикнаха млади читатели да закупят над 2,6 милиона книги.

В "Наследниците 2" историята се задълбочава, когато децата злодеи Мал, Иви, Карлос и Джей продължават да се опитват да намерят своето място в прекрасния Аурадон. Когато тежестта да бъде перфектна по кралски се окаже твърде голяма за Мал, тя се връща към злите си корени на Острова на изгубените, където Ума, дъщерята на Урсула, е станала кралица на порутения град.

Ума, все още обидена за това, че не е избрана от Бен да отиде в Аурадон с другите злодеи, забърква своята пиратска банда. В нея влизат синовете на капитан Хук и на Гастон – съответно Хари и Джил. Те искат да разбият бариерата между Острова на изгубените и Аурадон и веднъж завинаги да освободят всички злодеи, затворени на острова.

В сериала участват Дав Камерън ("Лив и Мади"), Камерън Бойс ("Джеси"), София Карсън (холивудски артист, записващ песни, "Детегледачки в акция"), Буубу Стюарт ("Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще") и Мичел Хоуп, които се завръщат съответно в ролите си на Мал, Карлос, Джей, Иви и крал Бен. 

Носителят на награда "Еми" Кени Ортега ("Наследниците", "Училищен мюзикъл") е режисьор, изпълнителен продуцент и хореограф на "Наследниците 2". 

Сподели.